Kindered Lodges Association Spring Festival 2019

Spring Festival 2019Årets «Spring Festival» fant sted lørdag 13. april i Nottingham, med Walesby Forest Lodge No 9674 som vertskap. Etter et par timer med tog ut fra London ankom vi Nottingham i god tid til å bli litt kjent i byen og å lokalisere møtestedet. Det var fortsatt rikelig med tid til møtestart og vi gikk for å nyte lokale forfriskninger.

Arrangementet ble avholdt i Nottingham Masonic Hall. Et staselig bygg som er møtested for i underkant av 40 av de totalt ca. 90 «Craft Lodges» (tilsvarende våre Johannesloger) som er organisert under Nottinghamshire provinsialloge.

I årets «Spring Festival» i KLA deltok det ca 180 brødre og inviterte speidere. Provincialmester ble ført inn i logen, og møtet ble deretter åpnet på ritualmessig måte i 1.grad. Deltakende loger hilste Ordførende Mester. Som de eneste utenlandske besøkende gjorde vi det samme, og ble hilst varmt velkommen.

Etter et kort rituelt møte ble deretter logen formelt avsluttet, og speiderne ble invitert inn for å delta i dagens foredrag og instruksjoner.

Les mer her: Reiserapport Englandstur april 2019

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s